Contactformulier

Contact

Met dit formulier kunt u voor vragen en opmerkingen (van niet-medische aard), maar ook voor een (adres)wijziging of opzegging contact opnemen met SON.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 We attenderen je ook graag op de volgende mogelijkheden:

 • Niet-donateurs en donateurs kunnen bellen naar de Schildkliertelefoon voor direct persoonlijk contact met ervaringsdeskundigen: 085 – 300 18 00 *. De Schildkliertelefoon is als volgt te bereiken:
  – maandag: 09.30-12.00 uur
  – dinsdag: 13.00-16.00 uur
  – woensdag: 10.00-11.30 uur
  * Wegens drukte is er soms een (lange) wachttijd. Vul eventueel alsnog dit formulier in; de vrijwilligers van het Telefoonteam van SON kunnen dan jou bellen.
 • Als je donateur bent, kun je ook gebruikmaken van de extra service van SON om te bellen met één van onze contactpersonen van het Schildkliertelefoon Plus-team. Deze ervaringsdeskundige vrijwilligers hebben elk hun eigen specialisme. De onderwerpen, telefoonnummers en bereikbaarheidstijden staan in het colofon van het magazine Schild.
 • SON heeft een besloten Facebookgroep voor mensen met een schildklieraandoening. Hier vind je mogelijk herkenning en kun je vragen stellen aan andere (ervaren) mensen met een schildklieraandoening.