SON’s Ommetje

563 mensen lopen 60.000 ommetjes

Er is een einde gekomen aan SON’s Ommetje. In het kader van het Week van de Schildklier-thema ‘Bewegen en sporten’ (mei 2021) haakte Schildklier Organisatie Nederland aan bij Ommetje, de wandel-app van de Hersenstichting met de eigen Ommetje-app: SON’s Ommetje!

Wij hoopten dat ‘SON’s Ommetje’ alle mensen met een schildklieraandoening die in beweging wilde komen of blijven zou motiveren om dagelijks ‘met elkaar’ een Ommetje te lopen. Of zo vaak als mogelijk is. Officiële Ommetjes van 20 minuten of een Ommetje van 5 minuten. Beiden kan een prestatie zijn, was het credo!

En the winner is ….

Op initiatief van de Hersenstichting zijn de licenties van ‘bedrijven-Ommetjes’, zoals van SON, stopgezet en is een eindranglijst gemaakt.

Er is meegedaan door 563 mensen die samen enthousiast bijna 60.000 Ommetjes maakten.
Complimenten voor alle deelnemers!
Schildklier Organisatie Nederland wil graag Frans Snarf van harte feliciteren met zijn 1e plaats! De overige mensen in onderstaande top10 verdienen uiteraard ook onze felicitaties. Erg leuk dat onze SON-vrijwilligers Maaike en Tineke op resp. plaats 4 en 9 eindigden.

De eindranglijst vind je hieronder.

Een nieuwe start?

SON vindt het zeer spijtig dat SON’s Ommetje stopt, met name ook gezien de reacties van de deelnemers. We kijken daarom of er een andere mogelijkheid is om als ‘SON-team’ weer te gaan lopen.

Heb jij graag meegedaan aan SON’s Ommetje en wil je weer meedoen? Laat het ons weten. Je kunt hieronder reageren.

Punten niet verloren gegaan!

Weet dat de XP’s die je hebt gehaald binnen het kader van SON’s Ommetje ook op je algemene Ommetjes-account zijn bijgeteld. Deze zijn dus niet verloren gegaan.