Word donateur!

Schildklier Organisatie Nederland zorgt en komt op voor zijn achterban en lotgenoten, organiseert lotgenoot- en informatiebijeenkomsten (in ziekenhuizen), verstrekt informatie over schildklieraandoeningen zowel aan patiënten als zorgverleners/artsen, stimuleert en steunt onderzoek en komt op voor de belangen van alle schildklierpatiënten in Nederland. In deze tijd van onzekerheid rondom beschikbaarheid en samenstelling van schildkliermedicatie is SON extra actief achter de schermen om te zorgen voor kwaliteit van de zorg, beschikbaarheid van medicijnen en heldere, tijdige berichtgeving hierover. 

SON ansicht donateurs

Magazine Schild

Donateurs ontvangen 4x per jaar het magazine Schild. Het magazine verschijnt in maart, juni, september en december. Een interessant magazine boordevol informatie, ervaringsverhalen en achtergronden! Als u donateur wordt, ontvangt u de laatste twee verschenen magazines gratis.

Webshop met kortingen

Donateurs krijgen in de webshop boeken, brochures, folders, flyers, DVD's met informatie over de schildklier tegen een gereduceerde prijs. Ook kunnnen donateurs informatie in pdf-formaat gratis downloaden. Bij betaalde bijeenkomsten hebben donateurs gratis toegang of tegen gereduceerd tarief. 
Bij aanmelding als donateur ontvang je inlogggevens om gebruik te kunnen maken van de kortingen.

Telefooncontactpersonen (TCP’s)

Donateurs kunnen met al hun vragen over schildklieraandoeningen terecht bij de TCP’s. Namen en telefoonnummers van deze TCP’s staan in het Magazine. Raadpleeg altijd het meest recente magazine voor de goede TCP-gegevens. Donateurs kunnen bellen tegen lokale telefoonkosten, op uitgebreide openingstijden/spreekuren, met getrainde ervaringsdeskundigen op diverse specifieke gebieden. 

Jaarlijkse bijdrage

Steun Schildklier Organisatie Nederland door donateur te worden!
Voor 2020 is de bijdrage € 34,80 of €2,90 per maand (bij automatische incasso); u betaalt € 36,00 bij betaling na ontvangst factuur.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Een bijdrage die in de loop van het jaar gedaan wordt, geldt voor dat gehele jaar. Bij een aanmelding in het 4e kwartaal kunt u aangeven voor welk jaar de donatie is bedoeld (lopend of komend jaar). 
Donateurs zijn patiënten, hun naasten, zorgverleners en andere belangstellenden.

Een deel van de zorgverzekeraars vergoeden (deels) de jaarlijkse contributie.
Bekijk het overzicht van Patientenfederatie Nederland >>
Als eis kan gesteld worden dat SON aangesloten is bij Patientenfederatie Nederland of Ieder(in). SON is lid van Patientenfederatie Nederland.

Aanmelden en afmelden

Aanmelden als donateur kan als volgt:

Afmelden kan alleen schriftelijk vóór 1 november per post of e-mail.  

Extra bijdrage

Veel donateurs betalen jaarlijks een hoger bedrag dan de minimum bijdrage. De stichting is daar natuurlijk erg blij mee en het vergroot de dienstverlening aan de schildklierpatiënten aanzienlijk. Naast het betalen van hun jaarlijkse bijdrage aan Schildklier Organisatie Nederland willen donateurs geregeld of eenmalig een extra bedrag overmaken naar de rekening van de SON. Ook zijn er anderen die graag een bedrag willen schenken.

Lees meer over (eenmalige) schenkingen en bijdragen, belastingvoordelen, etcetera. bij de pagina Schenking' of doe eenvoudig een donatie op de pagina Doneer nu.

Download de folder 'Een schildklieraandoening?' >>

 

* Jaarlijks kan de bijdrage aangepast worden. Een (bescheiden) verhoging van het tarief is afhankelijk van de ontwikkelingen subsidiëring, activiteiten en prijspeil. Als dit het geval is ontvangt elke donateur hierover per brief een toelichting.