Irene Schouten Brons

Onze ambassadeur Irene Schouten won Brons bij de massastart van de Olympische Spelen in Pyeongchang. Ontzettend  trots zijn wij op deze geweldige prestatie! Wij feliciteren Irene van harte!

Irene vertelde in Schild magazine (maart 2016) openhartig dat haar leven bepaald wordt door de sport. Hoewel zij ook een schildklieraandoening heeft, is dat voor haar (gelukkig) bijzaak.

Presteren

In Schild vertelde ze dat er uiteraard meer factoren meespelen om aan te top te kunnen komen zoals o.a. voeding, nachtrust, goede begeleiding en medicatie.  Ze vertelde geluk te hebben, dat ze weinig tot geen restklachten heeft en dat ze anders waarschijnlijk niet zo zou kunnen presteren. 

Bronzen medaille

Dat dit haar ook lukt heeft zij afgelopen weekend heel duidelijk aan de hele wereld laten zien. Op het nieuwe onderdeel massastart reed Irene samen met Annouk van der Weijden. Helaas kon Annouk door een val in de halve finale de kopgroep niet bijhouden. Toch vindt Irene dat de bronzen medaille echt van hen samen is en omschrijft op haar Twitter account @schoutenirene dat ze erg trots is hoe zij het samen gedaan hebben. 

Trots

Ontzettend trots zijn wij van Schildklier Organisatie Nederland ook! 
Dus nogmaals proficiat Irene!

En hóe trots wij zijn kun je ook op twitterpagina zien @Schildklier.