Uit de media - keywords

In deze goed gevulde, en zeer informatieve nieuwsbrief onder andere informatie over:

  • het decembernummer van Schild
  • SON werkt aan onderzoeksagenda
  • nieuws over vergoeding CYTOMEL 5mcg
  • Opbrengst actie huisartsbeurs
  • Evenementen op de agenda van begin 2016, van januari tot en met april.

Reden genoeg om snel te kijken naar onze nieuwsbrief.

Klik hier.

Uit de media - keywords

Samen beslissen in de spreekkamer is Patiëntenfederatie NPCF belangrijk. Deze ambitie wordt breed ondersteund. Van de patiënten zelf tot minister Schippers in overleg met de Tweede Kamer: “Samen beslissen is ongelooflijk belangrijk.” De roep om een gelijkwaardig gesprek waarin arts en patiënt samen beslissen over zorg is groot. Helaas gebeurt dit lang nog niet altijd.

Uit de media - keywords

Mijnbijschildklier.nl is een informatieve website voor bijschildklieraandoeningen. Er is een nieuw initiatief opgestart namelijk; www.mijnbijschildklieroperatie.nl. Hiermee wordt voorzien in een informatie behoefte voor mensen met een bijschildklieraandoening.

Mijnbijschildklieroperatie.nl heeft als doel bezoekers te informeren en te ondersteunen in de beeldvorming en keuzes over behandelingen aan de bijschildklier. De meertalige website voorziet in informatie over de ziekten, de operatie, eventuele risico’s en bestaande en alternatieve methoden.

Uit de media - keywords

Missie

Schildklierorganisatie Nederland is een door patiënten en betrokkenen gedragen samenwerkingsverband dat streeft naar (h)erkenning en zichtbaarheid van de problemen rond schildklieraandoeningen. Doel is de transformatie van symptoom naar oplossing. SON stimuleert patiënten, betrokkenen en instanties/organisaties om waar nodig tot actie te komen.

Uit de media - keywords

De nieuwsbrief juni 2015 is uit! Met onder andere de inhoudsopgave van het juninummer van Schild, informatie over de cyberpoli, mensen gezocht voor een onderzoek, informatie over de Week van de Schildklier, vacatures, agendapunten en nog meer.