Nieuw ”Mijnbijschildklieroperatie.nl”  - keywords

Mijnbijschildklier.nl is een informatieve website voor bijschildklieraandoeningen. Er is een nieuw initiatief opgestart namelijk; www.mijnbijschildklieroperatie.nl. Hiermee wordt voorzien in een informatie behoefte voor mensen met een bijschildklieraandoening.

Mijnbijschildklieroperatie.nl heeft als doel bezoekers te informeren en te ondersteunen in de beeldvorming en keuzes over behandelingen aan de bijschildklier. De meertalige website voorziet in informatie over de ziekten, de operatie, eventuele risico’s en bestaande en alternatieve methoden.

De website is zo opgezet dat patiënten met een bijschildklieraandoening snel en eenvoudig de informatie vinden over behandelmethoden en de locaties van gespecialiseerde ziekenhuizen. Door samen te werken met de bestaande schildklierorganisatie en ziekenhuizen is de website een goede aanvulling op bestaande sites.

Nederlandse ziekenhuizen

Mijnbijschildklieroperatie.nl wordt in Nederland ondersteund door het MC Rotterdam, AMC Amsterdam en het Rijnstate Ziekenhuis Arnhem. De specialisten van deze ziekenhuizen vinden het belangrijk om goede objectieve informatie te geven die overeenkomt met hun professionele visie. De website ondersteunt in het geven van heldere informatie.

Wilt u meer weten over bijschildklier aandoeningen en de juiste behandeling? Kijk dan op: http://www.mijnbijschildklieroperatie.nl/