Nieuw SON-seizoen, nieuwe vrijwilligers?! - keywords

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Bijna 20 activiteiten staan al gepland. Maar SON heeft tal van ideeën hoe het nog beter kan voor mensen met een schildklieraandoening. In de zorg maar ook het werk van SON zelf. Meer informatiebijeenkomsten (vaak ‘overboeking’) en contactmogelijkheden organiseren, meer onderwerpen uitdiepen zoals over voeding, vermoeidheid en werk, meer ervaringen van mensen met een schildklieraandoening in woord én beeld.

Vrijwilligerswerk

Daar hebben we wel mensen voor nodig. Help je ons hierbij? Of je nu in Noord- , Oost-, West- of Zuid-Nederland woont, een regelaar of onderzoeksgericht bent of graag voor de koffie zorgt, er is altijd iets voor je bij. In een ontspannen sfeer, samen met anderen, iets betekenen voor andere mensen met een schildklieraandoening (en hun naasten) geeft veel voldoening.

In het vrijwilligerswerk kun je zoveel of zo weinig tijd steken als je wilt. Er is genoeg te doen maar wij weten ook dat er grenzen zijn in tijd. Je hebt nu eenmaal andere verplichtingen en vaak ook werk, gezin en hobby’s. Met een paar uurtjes per maand kun je al veel betekenen en het verschil maken.
Samen maken we een succesvolle patiëntenorganisatie.

Kijk of er wat bij zit voor jou! Als je iets te bieden hebt wat niet in dit rijtje voorkomt: stuur een e-mail met jouw voorstel aan vrijwilligers@schildklier.nl. Wij reageren binnen een week en kijken samen met jou wat bij je past.

Wij bieden je uitdaging, begeleiding, gratis cursus op maat en onkostenvergoeding.

En natuurlijk is er jaarlijks een uitje en beslis je op de Kaderdag mee over beleid.

Vacatures

Er is plek in de volgende teams:

  • Regionale werkgroepen
    Zij organiseren onder meer informatiebijeenkomsten in hun regio (o.a. in ziekenhuizen) en lotgenotenbijeenkomsten. Elke regio kan vrijwilligers gebruiken, van Groningen tot Limburg, Zeeland of zelfs Vlaanderen. Wil je de SON-groepen helpen met hun werk? Geef aan in welke regio je woont en laat het ons weten.

  • Redactie Schild Magazine

  • Redactie website en sociale media

  • Assistent van de directeur, 4-6 uur per week (omgeving Amersfoort)

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden?
Kijk bij de vacatures of mail naar vrijwilligers@schildklier.nl.

Bellen kan ook: 085 – 489 12 36 (maandag t/m vrijdag  8.30 t/m 12.30 uur).