De grote ontregelaar

In 2006 verscheen De Grote (ont)regelaar. Nu is er een compleet geactualiseerde versie die prettiger leesbaar is en lekker in de hand ligt dankzij het grotere formaat.

Het boek beantwoordt ruim 160 vragen over schildklieraandoeningen. Ze gaan niet alleen over de medische achtergrond van je aandoening - oorzaken, behandeling en medicatie -, maar ook over de emotionele impact ervan, zoals

  • de gevolgen voor je thuissituatie
  • je relaties en vriendschappen
  • je werk en
  • vrijetijdsbesteding

Daarnaast behandelt het boek de thema’s zwangerschap, seksualiteit en leefstijl, en de situatie dat niet jij maar je kind een schildklieraandoening heeft. En er staan verhalen in, gebaseerd op persoonlijke ervaringen van mensen met een schildklieraandoening.

Prof. dr. Robin Peeters (lid van de MAR van SON en verbonden aan het Erasmus MC) verzorgde de update en ook SON was betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe versie. 

Donateurs betalen €14,25; niet-donateurs €17,95 (prijzen inclusief verzendkosten).

Je kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen naar info@schildklier.nl, o.v.v. De grote (ont)regelaar en je adres. Je kunt ook telefonisch bestellen; bel 085 - 489 12 36, ma t/m vr 8.30 - 12.30 uur.