Het grote zorgdebat volgen?!

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg. Wil jij weten waar de verschillende politieke partijen zich sterk voor gaan maken?

Je kunt het debat fysiek en live volgen via een online stream.

Programma
18.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur: Start debat (er is geen pauze)
19.40 uur: Ronde 1 Preventie
20.00 uur: Ronde 2 Arbeidsmarkt
20.25 uur: Ronde 3 Passende zorg
20.45 uur: Ronde 4 Impact van Vergrijzing
21.15 uur: Einde debat, afsluiting met een drankje in de foyer

Het debat vindt plaats in het Beatrix Theater, Utrecht. Er is een beperkt aantal fysieke plekken. Daarnaast is het debat live te volgen via een online stream, ook hiervoor meld je je aan via onderstaande button.

Organisatie

Naast Patiëntenfederatie Nederland, ActiZ, Artsenfederatie KNMG, de Nederlandse ggz, FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, KNGF, KNMP, KNMT, KNOV, LAD, LHV, NFU, NVM-mondhygiënisten, NVO, NVZ, , SGF, V&VN, VGN en Zorgverzekeraars Nederland.

Passende zorg
In augustus riepen Patiëntenfederatie Nederland, waaronder PN-lid Schildklier Organisatie Nederland, politieke partijen op om in hun verkiezingsprogramma te kiezen voor passende zorg voor patiënten. Om dit te bereiken boden we in een verkiezingsmanifest acht concrete aanbevelingen aan politieke partijen om op te nemen in hun verkiezingsprogramma’s. Wat is hier van gekomen? We gaan het zien!

Ga naar de aanmeldpagina

Wie zijn de kandidaat-Kamerleden die deelnemen aan het debat?
Je leest hier over hun achtergrond.

Overzicht van kamerleden

Lees hier over de visie van de politieke partijen op de debatthema’s.