Jaarprogramma 2021

Schildklier Organisatie Nederland werkt hard aan een (aangepast) programma voor 2021.

Online ervaringen delen en vragen stellen

Na eerste positieve ervaringen met kleinschalige online deelgenotenbijeenkomsten gaan we komend jaar vaker online sessies houden. Het eerste Schildkliercafé via Zoom is op 26 januari a.s. Als je hierin bent geïnteresseerd, meld je aan via de Activiteitenagenda.

Komt dit niet uit, maar heb je wel interesse, laat het ons weten! Stuur een e-mail naar communicatie@schildklier.nl met als onderwerp: ‘Ja, ik heb belangstelling voor een online sessie’. Dat is voldoende. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kleinschalige live bijeenkomsten

Persoonlijk contact ‘in het echt’ is voor velen toch het prettigst. Ook voor onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Dus als de coronaregels het toelaten, gaan we zeker ook weer kleinschalige bijeenkomsten in de regio organiseren.

Webinar in Week van de Schildklier

Het eerste SON-webinar “Optimaal instellen” in 2020 trok, inclusief terugkijken, ruim 2.000 bezoekers en kreeg een hoge waardering. Daarom gaan we door met het aanbieden van webinars. SON organiseert tijdens de Week van de Schildklier – 25 t/m 31 mei 2021 – opnieuw een webinar. Op veler verzoek is het thema ‘leefstijladviezen’.

Schildklier in beeld

In deze tijd waarin communicatie met beelden steeds belangrijker is, gaat SON ook meer in beeld brengen. Zo gaat SON in 2021 korte videoproducties produceren over ervaringen van mensen met een schildklieraandoening. Wij noemen dat de “Patiëntenreis”, een reis door het traject vóór, tijdens en na je diagnose; waar loop je tegen aan, hoe ga je hiermee om en wat kun je daarbij van SON verwachten.

Houd voor dit alles de Agenda in de gaten of ‘like’ de Facebookpagina. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de activiteiten.

 

TIP:  wil je weten wat je waar kunt vinden bij SON, ga naar de SON-wijzer.