Jaarprogramma 2021

Schildklier Organisatie Nederland werkt hard aan een (aangepast) jaarprogramma voor 2021.

Online ervaringen delen en vragen stellen

Na eerste positieve ervaringen met kleinschalige online deelgenotenbijeenkomsten in 2020 gaan we dit jaar vaker online sessies houden. Het eerste Schildkliercafé via zoom vond inmiddels plaats op 26 januari jl., op 25 maart a.s. volgt de tweede.

Online activiteiten in Week van de Schildklier

Schildklier Organisatie Nederland jaarprogramma 2021Het eerste SON-webinar “Optimaal instellen” in 2020 trok, inclusief terugkijken, ruim 2.000 bezoekers en kreeg een hoge waardering. Daarom gaan we door met het aanbieden van webinars. SON organiseert tijdens de Week van de Schildklier – 25 t/m 29 mei 2021 – opnieuw een webinar, op veler verzoek over ‘leefstijladviezen’. Ook de werkgroep Schildklierkanker organiseert een online activiteit.

Kleinschalige live bijeenkomsten

Persoonlijk contact ‘in het echt’ is voor velen toch het prettigst. Ook voor onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zodra de coronaregels het toelaten, organiseren we ook weer kleinschalige bijeenkomsten in de regio.

Schildklier in beeld

SON gaat in 2021 korte videoproducties produceren over ervaringen van mensen met een schildklieraandoening. Wij noemen dat de “Patiëntenreis”, een reis door het traject vóór, tijdens en na je diagnose; waar loop je tegen aan, hoe ga je hiermee om en wat kun je daarbij van SON verwachten.

Houd voor dit alles de Agenda in de gaten of ‘like’ de Facebookpagina. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de activiteiten.

 

TIP:  wil je weten wat je waar kunt vinden bij SON, ga naar de SON-wijzer.