Jaarprogramma 2023

Online ervaringen delen en vragen stellen

Vanwege de grote animo gaan we in 2023 door met het organiseren van online bijeenkomsten. Voor verschillende diagnosegroepen – nu ook online-bijeenkomsten voor sec mannen – en over verschillende thema’s, zoals psychische klachten. Aankondigingen staan in onze Agenda.

Heb je suggesties voor ons voor een thema, stuur dan een e-mail naar communicatie@schildklier.nl.

Webinars en een podcast

In 2023 heeft SON webinars reeds uitgezonden over multimorbiditeit (het hebben van meerdere aandoeningen tegelijk) en over Optimaal instellen op schildklierhormoon.

Op de rol voor 2023 staat het webinar ‘Samen Beslissen in de praktijk‘ en webinars over schildklierkanker, vitamine B12-tekort en CHT (aangeboren schildklierafwijking bij kinderen) een podcast met een preview over een onderzoek over de overgang.

Bekijk de reeds uitgebrachte webinars en podcast

Kleinschalige live bijeenkomsten

Persoonlijk contact ‘in het echt’ is voor velen toch het prettigst. Ook voor onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Er worden weer regelmatig lotgenotencontact-bijeenkomsten in het land georganiseerd, in samenwerking met de ziekenhuizen. Aankondigingen staan in onze Agenda.

Schildklier in beeld

In 2023 hebben we weer een paar ervaringen opgenomen, met mensen die naast de schildklier meerdere aandoeningen hebben en anderen die vertellen hoe zij het instellen op schildklierhormoon (hebben) ervaren.

Houd voor dit alles de Agenda in de gaten of ‘like’ de Facebookpagina. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de activiteiten.

TIP:  wil je weten wat je waar kunt vinden bij SON, ga naar de SON-wijzer.