Schild Magazine: het tijdschrift over schildklieraandoeningen

Magazine Schild is het kwartaalblad van Schildklier Organisatie Nederland (SON) voor mensen met een schildklieraandoening. Het tijdschrift bevat bijdragen van en voor donateurs, vrijwilligers, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden. Dat betekent gemiddeld 30 pagina’s vol nieuws, tips en achtergronden rondom de schildklier en andere belangrijke onderwerpen voor mensen met een schildklieraandoening

Donateurs ontvangen Schild gratis! 

Magazine Schild verschijnt vier maal per jaar: eind maart, juni, september en december. Donateurs ontvangen het blad gratis. Als je donateur wordt, ontvang je daarnaast ook de laatste twee verschenen magazines gratis. En dat slechts voor €36,- per jaar! Lees hier meer over donateur worden of meld je gelijk aan als donateur! Wil je eerst een gratis proefexemplaar ontvangen? Dat kan! 

Goed gelezen en gewaardeerd!
Donateurs waarderen Schild magazine met het rapportcijfer 8! Dit blijkt uit een in het voorjaar uitgevoerd onderzoek onder ruim 2.000 lezers, waarbij de respons ruim 30% bedroeg. Zowel het informatieve gehalte, de leesbaarheid én de vormgeving scoorden (zeer) hoog. In 2014 werd het blad genomineerd voor het Beste Patiëntenblad 2014 en ontving de tweede plaats. We mogen vaststellen dat Schild een gewaardeerd blad is.