Word donateur

Een snelle kennismaking met Schildklier Organisatie Nederland in dit filmpje.

Een schildklieraandoening heeft naast lichamelijke, vaak ook psychische en sociale gevolgen. Maar je staat er niet alleen voor. Wij bieden (ervarings)kennis en contactmogelijkheden. En we komen op voor jouw belangen. SON steunt mensen met een schildklieraandoening. Steun jij SON? Meld je hier aan als donateur.

 De voordelen van het donateurschap op een rijtje:

Daarnaast ontvang je als nieuwe donateur de laatste 2 uitgaven van magazine Schild gratis!

 

Kosten donateurschap

Voor 2022 is de bijdrage € 36,00 of € 3,00 per maand (bij automatische incasso); bij betaling per factuur betaal je € 38,00. Het donateurschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij aanmelding als donateur in de loop van het jaar betaal je met ingang van die maand (naar verhouding). Bij automatische incasso per maand start het donateurschap in de maand dat je donateur wordt. Nieuwe donateurs ontvangen als welkomstgeschenk de laatste twee verschenen Schild magazines.

Tip: vergoeding contributie
Een deel van de zorgverzekeraars vergoedt (deels) de jaarlijkse contributie. Op de website poliswijzer.nl vind je een overzicht. Als eis kan gesteld worden dat SON aangesloten is bij Patiëntenfederatie Nederland of Ieder(in). SON is lid van Patiëntenfederatie Nederland.

Extra bijdrage
Veel donateurs betalen jaarlijks een hoger bedrag dan de minimum donateursbijdrage. De stichting is daar natuurlijk erg blij mee en het vergroot de dienstverlening aan de schildklierpatiënten aanzienlijk. Een extra bijdrage is daarom meer dan welkom!

 

Aanmelden

Aanmelden als donateur kan als volgt:

Liever eenmalig doneren?
Uiteraard zijn we ook blij met een eenmalige gift. Eenmalig doneren kan hier.

 

Afmelden

Afmelden kan via het contactformulier. De afmelding gaat in per het einde van het desbetreffende jaar. Afmelding moet voor 1 november plaatsvinden.