Word donateur

Donateurs maken SON sterker

Schildklier Organisatie Nederland steunt mensen met een schildklieraandoening. Steun jij SON?

De voordelen van het donateurschap op een rijtje:

Als nieuwe donateur ontvangt u de laatste 2 uitgaven van magazine Schild gratis.

SON behartigt altijd jouw belangen

SON komt ook voor jou op!

Schildklier Organisatie Nederland zorgt en komt op voor alle mensen met een schildklieraandoening en hun naasten. In deze tijd van onzekerheid rondom beschikbaarheid en samenstelling van schildkliermedicatie is SON extra actief achter de schermen om te zorgen voor kwaliteit van de zorg. Denk aan beschikbaarheid van medicijnen, heldere en tijdige berichtgeving hierover en zorgen dat het ongevraagd  wisselen van medicijnmerk stopt. Daarnaast stimuleert en steunt SON onderzoek door samen met behandelaars en onderzoekers een kennisagenda op te stellen.

Kosten donateurschap

Voor 2020 is de bijdrage € 34,80 of €2,90 per maand (bij automatische incasso); bij betaling per factuur betaal je € 36,00. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Een bijdrage die in de loop van het jaar gedaan wordt, geldt voor dat gehele jaar. Bij een aanmelding in het 4e kwartaal kunt u aangeven voor welk jaar de donatie is bedoeld (lopend of komend jaar).

Tip: vergoeding contributie

Een deel van de zorgverzekeraars vergoedt (deels) de jaarlijkse contributie. Op de website Zorgwijzer.nl vind je een een overzicht. Als eis kan gesteld worden dat SON aangesloten is bij Patiëntenfederatie Nederland of Ieder(in). SON is lid van Patiëntenfederatie Nederland.

Extra bijdrage
Veel donateurs betalen jaarlijks een hoger bedrag dan de minimum-donateursbijdrage. De stichting is daar natuurlijk erg blij mee en het vergroot de dienstverlening aan de schildklierpatiënten aanzienlijk. Bekijk ook de  andere mogelijkheden om SON te steunen.

 

Aanmelden

Aanmelden als donateur kan als volgt:

Afmelden kan alleen schriftelijk vóór 1 november per post of e-mail: info@schildklier.nl.


Magazine Schild

Donateurs ontvangen 4x per jaar het magazine Schild. Het magazine verschijnt in maart, juni, september en december. Een interessant magazine boordevol informatie, ervaringsverhalen en achtergronden! Als je donateur wordt, ontvang je de laatste twee verschenen magazines gratis.

Meer lezen

 

Webshop met kortingen

Donateurs krijgen in de webshop boeken, brochures, folders, flyers, DVD’s met informatie over de schildklier tegen een gereduceerde prijs. Ook kunnen donateurs informatie in pdf-formaat gratis downloaden.

Ga naar de webshop