Word donateur

Een schildklieraandoening heeft naast lichamelijke, vaak ook psychische en sociale gevolgen. Maar je staat er niet alleen voor. Wij bieden (ervarings)kennis, contactmogelijkheden en steun. En we komen op voor jouw belangen. SON steunt mensen met een schildklieraandoening. Steun jij SON? Meld je hier aan als donateur.

De voordelen van het donateurschap op een rijtje:

Daarnaast ontvang je als nieuwe donateur  de laatste 2 uitgaven van magazine Schild gratis!

 

Kosten donateurschap

Voor 2021 is de bijdrage € 36,00 of €3,00 per maand (bij automatische incasso); bij betaling per factuur betaal je € 38,00.
Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Een bijdrage die in de loop van het jaar gedaan wordt, geldt voor dat gehele jaar. Bij een aanmelding in het 4e kwartaal kun je aangeven voor welk jaar de donatie is bedoeld (lopend of komend jaar).

Tip: vergoeding contributie
Een deel van de zorgverzekeraars vergoedt (deels) de jaarlijkse contributie. Op de website poliswijzer.nl vind je een een overzicht. Als eis kan gesteld worden dat SON aangesloten is bij Patiëntenfederatie Nederland of Ieder(in). SON is lid van Patiëntenfederatie Nederland.

Extra bijdrage
Veel donateurs betalen jaarlijks een hoger bedrag dan de minimum donateursbijdrage. De stichting is daar natuurlijk erg blij mee en het vergroot de dienstverlening aan de schildklierpatiënten aanzienlijk. Een extra bijdrage is daarom meer dan welkom!

 

Aanmelden

Aanmelden als donateur kan als volgt:

Liever eenmalig doneren?
Uiteraard zijn we ook blij met een eenmalige gift. Eenmalig doneren kan hier.