Word donateur

Een snelle kennismaking met Schildklier Organisatie Nederland in dit filmpje.

Een schildklieraandoening heeft naast lichamelijke, vaak ook psychische en sociale gevolgen. Maar je staat er niet alleen voor. Wij bieden (ervarings)kennis en contactmogelijkheden. En we komen op voor jouw belangen. Schildklier Organisatie Nederland (SON) steunt mensen met een schildklieraandoening. Steun jij SON? Meld je hier aan als donateur.

 De voordelen van het donateurschap op een rijtje:

Daarnaast ontvang je als nieuwe donateur de laatste 2 uitgaven van magazine Schild gratis!

 

Kosten donateurschap

Voor 2023 is de bijdrage € 36,00 of € 3,00 per maand (bij automatische incasso); bij betaling per factuur betaal je € 38,00. Het donateurschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij aanmelding als donateur in de loop van het jaar betaal je met ingang van die maand (naar verhouding). Bij automatische incasso per maand start het donateurschap in de maand dat je donateur wordt. Nieuwe donateurs ontvangen als welkomstgeschenk de laatste twee verschenen Schild magazines.

Tip: vergoeding contributie door zorgverzekeraar
Kijk op het overzicht op de website van Patiëntenfederatie Nederland of jouw zorgverzekeraar het donateurschap van SON (deels) vergoedt. Je hebt een factuur ontvangen ten bewijze van je donateurschap. SON is lid van Patiëntenfederatie Nederland (dit kan een voorwaarde zijn).

Extra bijdrage
Veel donateurs betalen jaarlijks een hoger bedrag dan de minimum donateursbijdrage. De stichting is daar natuurlijk erg blij mee en het vergroot de dienstverlening aan de schildklierpatiënten aanzienlijk. Een extra bijdrage is daarom meer dan welkom!


 Aanmelden

Aanmelden als donateur kan als volgt:

Liever eenmalig doneren?
Uiteraard zijn we ook blij met een eenmalige gift. Eenmalig doneren kan hier.

Opzeggen

Opzeggen van het donateurschap kan via deze link. De opzegging gaat in per het einde van het desbetreffende jaar. Afmelding moet voor 1 november plaatsvinden.

Vrijwilligerswerk

Ik wil graag meer weten over vrijwilligerswerk bij Schildklier Organisatie Nederland.