Word vrijwilliger

Schildklier Organisatie Nederland (SON) is een stichting, die voor het uitvoeren van haar taken, bijna geheel afhankelijk is van vrijwilligers. Daarom zijn vrijwilligers die zich met enthousiasme en passie willen inzetten voor SON ontzettend belangrijk: zij zijn onze ambassadeurs en het gezicht van SON. We nodigen je van harte uit om je als vrijwilliger aan te melden. Met jouw ondersteuning kunnen wij ons optimaal blijven inzetten voor mensen met schildklierproblemen.  

Alleen met mensen die zich vrijwillig willen inzetten, kunnen de regionale en landelijke werkgroepen bestaan en kunnen er activiteiten georganiseerd worden. Activiteiten die zo waardevol zijn voor mensen met een schildklieraandoening. Enkele uren per maand zijn al voldoende om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ben jij gedreven, enthousiast, verantwoordelijk, collegiaal, nieuwsgierig of communicatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilligerswerk dat bij jou past

Belangrijk is dat je vrijwilligerswerk doet dat bij jou past, waar je goed in bent én waar je plezier in hebt. Vrijwilligers binnen SON zetten zich in voor verschillende activiteiten.
Voor een overzicht zie de ‘Vrijwilligerswerk dat bij jou past- lijst‘.

Grijp deze kans!

Maak van deze gelegenheid gebruik om een belangrijke en zinvolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van onze leden én er zelf ook nog eens wijzer van te worden.
Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator van SON voor verdere informatie: vrijwilligers@schildklier.nl.

Daarna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat bij jou past. Er volgt een inwerkperiode, waarin je de tijd en ruimte krijgt om je het werk ‘eigen’ te maken. Aan het eind van die periode gaan we weer in gesprek: bevalt dit voor beide partijen? Zo ja, dan word je officieel vrijwilliger en krijg je toegang tot SON Virtueel.

Vacatures

Bekijk de vacatures. Voel je je aangesproken? Stuur dan een berichtje naar vrijwilligers@schildklier.nl.