Facebook

Bij SON vind je een openbare Facebook-pagina en verschillende besloten facebookgroepen.

Facebookpagina

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan de (openbare) Facebookpagina van Schildklier Organisatie Nederland. Alle officiële (openbare) meldingen, berichten, oproepen en activiteiten (evenementen) worden op de openbare Facebookpagina van SON geplaatst. Als je de pagina liked krijg je die ook in je timeline te zien.

TIP: Activiteiten staan ook in de Agenda. Ook met de digitale Nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Besloten facebookgroepen

Schildklier Organisatie Nederland heeft een aantal besloten facebookgroepen (tegenwoordig ‘privé’ geheten). Het voordeel van een besloten groep is dat je in een veilige omgeving ervaringen uit kunt wisselen; vragen kunt stellen of gewoon stoom kunt afblazen en herkenning vinden. Uitsluitend mensen die zich hebben ingeschreven als lid van de besloten groep kunnen zien wie lid is, berichten lezen en plaatsen. Anderen kunnen dus niet zien wie lid is of ‘meelezen’.

  • CHT (Congenitale Hypothyreoïdie) – Nederland
    Deze groep is bedoeld voor mensen die CHT hebben of (groot)ouders van kinderen die CHT hebben. CHT is een aangeboren schildklier hormoon afwijking. De groep is opgericht en wordt beheerd door een ouder van een kind met CHT, voormalig bestuurslid van de Werkgroep Kind van SON.
  • Volwassenen en C.H.T.
    Er is ook een besloten Facebookgroep voor volwassen CHT’ers. Hier kunnen CHT’ers vanaf 18 jaar terecht om met lotgenoten te praten en te sparren.