Evenement PGO on the go!

Op 1 december van 14.00 – 17.00 uur organiseert de Patiëntenfederatie samen met MedMij het jaarlijkse PGO-evenement. De vorige editie van dit evenement was met bijna 500 deelnemers een groot online succes. De doelstelling is nog steeds: iedereen die iets te maken heeft met PGO’s of er interesse in heeft informeren, enthousiasmeren én activeren.

In het programma vieren we de stappen die al zijn gezet en staan we stil bij wat er nog moet gebeuren. Dat doen we met een pakkende keynote, inspirerende gesprekken en interactieve deelsessies. Passend bij de fase waar we nu inzitten is het evenement dit jaar gericht op leren en verbeteren.

PGO – Persoonlijke Gezondheidomgeving

Je vraagt je misschien af: “Wat is PGO?” PGO staat voor: Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Zelf je gezondheids- en medicatiegegevens bijhouden, inzien en delen; hoe kan dat beter dan met een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)? Of je nu ziek bent of zo gezond als een vis, het is dé manier om regie te krijgen en te houden over je gezondheid.

Met het meerjarig programma PGO on air maken potentiële gebruikers kennis met PGO’s. Op 1 december kun je het jaarlijkse PGO event volgen, georganiseerd door de Patiëntenfederatie, samen met MedMij.

Aanmelden

Website over het evenement ‘PGO on the go!’ op 1 december www.pgo-onthego.nl.
Meld je aan via de link https://www.pgo-onthego.nl/registreren

Verder lezen

Wil je meer weten over PGO on air? Lees dan het verslag van 2020 in dit jaarbericht van 2020 (PDF).