Lezersonderzoek Schild magazine

Donateurs van Schildklier Organisatie Nederland (SON) nodigen wij uit mee te doen aan een lezersonderzoek. Het septembernummer van Schild is in een nieuw jasje gestoken en we zijn benieuwd hoe donateurs de nieuwe vormgeving van het magazine waarderen.

Een goed moment om ook opnieuw te kijken naar de inhoud zodat we het magazine nog beter af kunnen stemmen op de wensen en behoeften van onze donateurs.

Help ons tijdschrift te verbeteren!

Het invullen van de vragenlijst kost naar schatting circa 10 minuten en is anoniem. De uitkomst publiceren wij in Schild magazine.

Ga naar de vragenlijst

Meer over Schild magazine

Magazine Schild is het tijdschrift van Schildklier Organisatie Nederland (SON) voor mensen met een schildklieraandoening. Het tijdschrift bevat bijdragen van en voor donateurs, vrijwilligers, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden. Dat betekent gemiddeld 30 pagina’s vol nieuws, tips en achtergronden rondom de schildklier en andere belangrijke onderwerpen voor mensen met een schildklieraandoening. Nieuwsgierig naar de inhoud van het magazine Schild en hoe je ons blad kunt ontvangen? 

Lees meer