Schildklierkanker

De informatie over schildklierkanker is geschreven door de redactie van kanker.nl, in samenwerking met de Werkgroep schildklierkanker van Schildklier Organisatie Nederland. Lees meer in het colofon.

 

Visie dr. Dennis Vriens

In een interview in Oncologie Up-to-date deelt dr. Dennis Vriens, nucleair geneeskundige bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en bestuurslid van de Dutch Thyroid Cancer Group (DTCG), zijn visie op de huidige en toekomstige zorg bij schildklierkanker. Dr. Vriens benadrukt onder meer het belang van samenwerking, zoals recentelijk bij de totstandkoming van actuele en eenduidige patiënteninformatie in de vorm van een folder en online content. Lees het artikel >>

Actuele cijfers over schildklierkanker

cover-brochure-schildklierkankerIKNL heeft in samenwerking met de werkgroep Schildklierkanker van Schildklierorganisatie Nederland (SON) en de Dutch Thyroid Cancer Group (DTCG) een informatiefolder opgesteld met cijfers over schildklierkanker. Deze folder geeft overzichten over het voorkomen, de behandeling en overleving van Schildklierkanker.

Het eerste exemplaar is op 29 februari uitgereikt op de schildkliercontactmiddag van Schildklier Organisatie Nederland in Driebergen.

Download of bestel (gratis) de brochure in de webshop van het IKNL