Magazine Schild

Schild september 2023Magazine Schild is het tijdschrift van Schildklier Organisatie Nederland (SON) voor mensen met een schildklieraandoening. Het tijdschrift bevat bijdragen van en voor donateurs, vrijwilligers, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden. Dat betekent gemiddeld 30 pagina’s vol nieuws, tips en achtergronden rondom de schildklier en andere belangrijke onderwerpen voor mensen met een schildklieraandoening.

Nieuwsgierig naar de inhoud van het magazine Schild? 

Bekijk hier de inhoud van het maart-nummer.

Wil je Magazine Schild ook ontvangen?

Magazine Schild verschijnt vier maal per jaar: eind maart, juni, september en december. Donateurs ontvangen het blad gratis. Als je donateur wordt, ontvang je daarnaast ook twee verschenen magazines gratis. En dat slechts voor €36,- per jaar! Lees hier meer over donateur worden en meld je aan! Eerst een proefnummer ontvangen? Dat kan!

Kopij

De uiterste inleverdatum van kopij is 7 tot 8 weken vóór de geplande publicatie van het komende blad (respectievelijke publicatiedata: circa 20 maart, 20 juni, 23 september en 16 december). De redactie ontvangt je kopij het liefst per e-mail, zo mogelijk voorzien van foto’s en/of illustraties. De redactie behoudt zich het recht kopij in te korten en te redigeren.